top of page
HELLO MONKEY 2024 MARS-78.jpg

CHAMBRE CHIMP

Chambre Chimp är vårt mest exklusiva och mångsidiga rum, designat för att erbjuda en helt unik och privat upplevelse. Med ett stort runt bord för 10 personer och ett massivt bord för ytterligare 8, är detta rummet perfekt för allt från intima sammankomster till minikonferenser. En 85-tums skärm förhöjer rummets funktionalitet, vilket gör det idealiskt för allt från att titta på Formula 1 med vänner till att genomföra presentationer i en avslappnad miljö.

Chambre Chimp erbjuder en avskild plats där du och dina gäster kan njuta av Hello Monkey's kända kulinariska skapelser i en personlig och ostörd atmosfär. Rum

mets mångsidighet gör det även till en perfekt plats för speciella tillfällen där du vill skapa en exklusiv upplevelse, oavsett om det gäller att njuta av sportevenemang i hög kvalitet, hålla produktiva arbetsmöten eller bara avnjuta en privat middag. Chambre Chimp är skräddarsydd för de som söker det lilla extra – en unik miljö där mat, komfort och privatliv möts på ett oöverträffligt sätt.

Chambre Chimp är vårt mest exklusiva och mångsidiga rum, designat för att erbjuda en helt unik och privat upplevelse.
HELLO MONKEY 2024 MARS-37.jpg
HELLO MONKEY 2024 FEB-141.jpg
HELLO MONKEY 2024 MARS-43.jpg
Apbakgrund.jpg

VÅRA ANDRA RUM

bottom of page